36. Týden Plán - tréninky změna, k zápasům

03.09.2016 19:51

Bohužel nebo bohudíky (to se teprve uvidí) musíme najet na rozpis tréninků, který byl možný!!!

Na stránkách je anketa, prosím hlasujte správně, protože pokud to většina bude bojkotovat, nemáme kde trénovat. Proto i se zavřenýma očima by bylo dobré rozpis respektovat. Pokud bude většina = nemožno, nevím kde najdeme prostor.

 

Tréninky na týden:

Luka (tráva nebo UMT)

ÚTERÝ od 16  HOD.

PÁTEK od 16 HOD.(ještě bude dohodnuto vzhledem ke středečnímu zápasu)

 

Kollárova

ČTVRTEK od 18 HOD.

TRÉNINKY

UMT VENKOVNÍ

= KOPAČKY (nejlépe Turfy jinak lisovky), míč vel.4,boty na přezutí, trénikový komplet - dresy, chrániče, ručník(věci na sprchování), pití !!!

podle počasí = termoprádlo, nákrčník,kulicha,rukavice

 

K zápasům :

přišla nabídka spolupráce nebo výpomoci od týmu trenéra Kotory. Jak jsem uváděl hráčů je tak akorát, a na to nemůžeme sázet. Proto jsem za to rád , že s námi budou nastupovat podle potřeby někteří hráči z tohoto týmu. Poprvé již ve středu. Znám slabiny některých míst, a tímto bude i snaha je postupně vylepšit do normálu.

Co od Vás vyžaduji - včasné nahlášení neúčasti hráče ( minimálně na začátku týdne) , aby bylo možné tohoto nahradit (není to samozřejmě pro nás lepší hráče nahradit, lepší je aby pravidelně chodili.

Další věc je taková, kdo nebude trénovat nebo moci trénovat, dotáže se trenéra zda je s ním počítánio zápas (stávalo se, že se někdo delší dobu neukázal, a poté přijel na zápas).

***Nominace zatím nejsou, je snaha aby si zahráli všichni.

 

 

***Začněte se převlíkat nebgo minimálně přezouvat, nošte ručník, a vyžadujte místo v šatně.!!!

 

7.9. VOTICE STŘEDA = PRVNÍ MISTROVSKÉ UTKÁNÍ

SOUPEŘ = MINERVA VOTICE dívky

HŘIŠTĚ = VOTICE PŘÍRODNÍ TRÁVA

STŘEDA 7.9. VOTICE

VÝKOP 18:00 HOD.

SRAZ DO 17:35

 

ZÁPASY

= KOPAČKY ( lisovky nebo Turfy), míč vel.4,boty na přezutí, dresy modrý komplet + červené triko, chrániče, ručník(věci na sprchování), pití !!!

podle počasí = termoprádlo