Konec sezóny Přátelák Kácov - Vlašim 05, rozloučení s trenérem Milošem Filipem ve vlašimském fotbale

23.06.2016 23:53

Jsem moc rád za celý tým, že jsme si mohli zahrát na závěr sezóny s týmem, se kterým jsme začínali, a prožili hodně sportovních zážitků, pod vedením trenérské dvojice Petr Kotora a Miloš Filip.Dnešní zpráva o konci trénéra Miloše Filipa u tohoto úspěšného týmu je velmi překvapivá!

Milošovi tímto přeje celý tým další učenlivé žáky, a třebas zase návrat mezi nás. Takže hodně úspěchů v další činnosti Miloši !!!

 

Zápas samotný ve velkém vedru byl pro Náš tým v podstatě začátkem nové sezóny. Měli jsme 5 nových hráčů. a další 3 dorazili pozdě, 3 hráči nedorazili vůbec.

Proto se zápas mohl jevit, že jsme vycházeli z brejků a nákopů. Ale nebylo tomu tak. Sestava se teprve tvoří, a proti dobře sehrannému týmu jsme mnohdy museli tvořit, měnit posty.Výsledek odpovídal kvalitě nepočítal jsme to.(prý 9:4 pro soupeře (3:1 3:3 3:0) )    3x20min.

Na některých byla znát nervozita, přestože šlo jen o hru, ale i ta nervozita dnes hodně rozhodla. Dle mého první 2 části vyrovnané, rozhodly hrubky(skoro vlastní góly, stav mohl být úplně jiný.Třetí část ovládl soupeř.

 

Pod hlavičkou KÁCOVA TÍMTO KONČÍME, a nakročíme do mladších žáků Vlašimi.

Během roku se nám podařilo stmelit a   vytáhnout k lepším výkonům celý tým. I hráči, kteří v minulosti neuměli kopnout do míče se k tomu umějí postavit.Vědí, co se od nich čeká.

Hlavní celou sezónu bylo, že jsme udrželi zájem o hru, hráči museli překousnout kritiku, a zdá se, že se nám cesta podařila, protože bylo obrovské zlepšení všech. Téměř celou sezónu  jsme Okresní soutěž odehráli s rezervou, tj. 2 hráči r.2007, 1 hráč r.2006, a těmi, kteří se potřebovali vykopat.

2. nebo 3.místo o skóre je opět odpovídajícím měřítkem. Dokázali jsme vyhrát několik turnajů, nikde jsme nepropadli.

A tak z "odpadlíků", jak se nám mnohdy říkalo se výtáhlo dost dobrých borců. Jen tak dále.

Nic není zadarmo, a mnohdy to skřípe i v docházce dětí nebo docházce jen na určité tréninky.

Do budoucna je určitě cílem udržet tým pohromadě jak je. Změny nejsou žádoucí. Parta byla výborná, dali jsme se dohromady, a proto pokud sami hráči či rodiče neovlivní tento drzý sport, budu se těšit na ještě lepší partu.