KONDRAC - VLAŠIM C 2:3 (0:0)

30.04.2017 20:04

    Dnešní den byl nejteplejší z celého týdne, a bez deště. Už nastaly zápasy z vyšších pater tabulky, a Kondrac je pro Nás vždy nepříjemný soupeř. Zatím jsme odehráli vždy i sportovní klání. Ikdyž každé utkání má svůj náboj a emoce.První polovinu jsme hráli do kopce, byl větší záběr na obránce, přesto jsme si vytvořili několik šancí, ale ´museli jsme se spokojit jen s nastřelenou tyčí Toma D.

    Druhá polovina přinesla z Naší strany tradiční úpravu sestav, začali jsme ale hodně laksně, bez většího pohybu, a celý obraz hry byla nakopávaná. Po upozornění kluci začali konečně šlapat, a usídlili jsme se u soupeřovi brány.Gól dlouho nečekal Ady K.. S nátlakem jsme pokračovali,  a  prosadil se Zdeněk.

Poté jsme střídali, a soupeř vystrkoval růžky. Měl několik dobrých příležitostí i na odkrytou bránu, ale to by tam nesměl stát Stáňa. který tým hodně podržel. Na druhé straně se dostal do dobré příležitosti Poustky,jeho střela lízla tyč.Pěknou akci předvedl Vopy s Dubíkem jen to zakončení.Už nebyla dlouhá doba do konce a soupeř z brejku proměnil.Opětovné střídání přineslo další příležitosti, Tomáš D. z toho ze samostatné akce proměnil.3-4 min do konce, a po našich dalších chybách v obraně další snížení.Brejdy přidal břevno z kopu. Soupeř na závěr hrál Va-bank, ale neuspěl....Takové utkání se musí divákovi líbit.

Hostující rozhodčí odpískal fér, jak jsme na tyto zápasy zvyklí.

K týmu:

Děkuji těm co jezdí. Začátek se zdál, že to bude banda zhrzelých kluků, ale většina jich je vidět, že hraje s velkou chutí.Hodně mi to nyní připomíná loňský rok.

Každé utkání je jiné, dnes jsme hráli opatrněji, střídali po lajnách, někdo si kopnul hlavně na začátku méně. Ale ruku na srdce ta kondička...  Nehráli jsme jen na výsledek, bylo to patrné ze hry , každý tu příležitost měl.

Standa opět hromadu výborných zákroků, podržel tým, jen ta organizace obrany.  Obrana dnes hodně propadala, a to bylo obránců...mrzí mě, že polevil Toník v trénincích,..Ady-Tom to je jasná vizitka.Zdéňa obrovská snaha, aktivita.Líbili se mi Brejdy,Klaudy,Dubík,...

Ale nikdo to neodfláknul,dobrá parta .

...další týden bude hodně obtížný tak uvidíme dál

SESTAVA:

ST.TICHÝ

KUBÁT,DVOŘÁK,ZD.TICHÝ,BREJDA,ŠT.FILIP,KŮRA,KUNTOŠ,

POUSTKA,HOUDEK,VOPÁLKA,DUB,T. FILIP,BABKA,OPAVOVÁ

STAV: 3:2 (0:0)

GOLY: KUBÁT,ZD.TICHÝ,DVOŘÁK