Vlašim - Vršovice05 12 : 11 - druhý přípravný zápas v Kondraci

26.08.2016 11:00

Divoký výsledek. Proč?  = Absence několika hráčů, nový zásah do sestavy. Je to příprava, začátek.

Co tři přípravné zápasy ukázaly?

Máme chuť hrát a umíme vyhrát.

Pořád a pořád někteří začínají od znovu s návyky při hře.

Velké zlepšování všech jak kondičně, tak technicky.

 

Určitě je potřeba aby do budoucna hráči chodili v maximálním počtu, každý je potřeba. Před začátkem sezóny byl domluven příchod hráčů, který nenastal.Tudíž Nás je nyní tak akorát, musíme vidět i to, že máme 3 hráče kteří mohou hrát o kategorii až 2 kategorie mladší.(Ríša a Pepča starší přípravku,a Megie dokonce ml.přípravku !).

Dost práce pro tuto sezónu - technika a kondice není u všech jak má být. Co je ale velmi důležité, a z čeho nyní neustále těžíme je KOLEKTIV.

Takže s přípravou spokojenost - moc dobrá parta.! 

 

K zápasu:

Naskočil další dovolenkový hráč - Brejdy, ale zároveň jak jsem avizoval další 3 ještě odpočívali, a 2 se rozhodli pro účast v jiném týmu.

I proto jsem to viděl hodně bledě.Další 2 byli teprve 2x na přípravě+ další 2 noví hráči. Tentokráte se zdálo,že nás soupeř může převálcovat, ale spíše se projevila nerozehranost několika hráčů a nezkušenost.Hodně gólů, řekl bych 1/3 padla do naší sítě hodně lacino, laxností, podceněním, 2 góly jsme si dali vlastní.Na druhou stranu někteří hráči ukázali další své možnosti.

První půle - dali jsme gól snad v první minutě, potom hodně chybovali a soupeř neustále vedl až do stavu 3:1. Potom jsme vytvořili opět neuvěřitelné hrubky,za stavu 5:5 jsme si dali vlastní gól.

Druhá půle - velké zlepšení hlavně gólmana, na druhou stranu někteří obránci odpadli spíše fyzicky. Směr dopředu jsme od začátku předváděli dobrou hru, a to i kromě těch nejlepších (od těch chci už max.) Zlepšení -  Poustky, Ríša,Míša,Luďa, výborně zahrála Megie a Klaudy. Ostatní střídali výborné se špatným.

SB VLAŠIM - VRŠOVICE05 12:11 (5:6)

GÓLY:

soupeř 1vl.

Kubát 6 Dvořák 4+1vl. Sklenička 1 Babka vl.

Sestava:

Brejda - Opavová,Poustková,Babka,Filip,Sklenička,Opava,Poustka,Kubát,Dvořák,Laskoš

FOTO V SEKCI FOTO - AKCE