Vlašim - Soběhrdy 3:2 (1:0)

17.09.2016 14:01

Paráda!!! Všichni si mákli !  Soupeř Nás prověřil. Jakmile nastoupili urostlí protihráči hned to bylo o něčem jiným.

Co se změnilo? Soupeř hrál důrazně, a všechny naše góly byly opravdu parádní. V prvním poločase se zdálo vyrovnané utkání, pak zaúřadoval pohotově Ady krásným gólem k tyči. V druhé půlce se zdálo být po pěkné akci Ady - Tomáš Dub, a jeho perfektní dorážkou rozhodnuto.

Poté obrovská hrubka Naší obrany, a zatím nejlepší střelec hostí Škvor nemohl sám před bránou nedat. Nic jsme nenechali být, a opět přesná nahrávka Adyho našla Peču, který dal svůj premiérový gól v soutěži ! (Že by runda?). Ale abychom si to nezavařili...roh hostí, a smolný vlasťňák odraz od zad Zdéni do brány. To se prostě stane.!

Utkání bylo obrovsky vyhecované, hlavně v závěru utkání neudrželi emoce hostující diváci, a bohužel hodně ovlivnili i hráče. Hra se stala v závěru místy hodně chaotická, hráči znervóznili, soupeř začal kouzlit fauly. Je třeba říci, že rozhodčí, a  trenéři obou mužstev dali zápas do patřičných regulí. Sportovně je třeba uznat i férovost trenérů Soběhrd.

Zápas celkově příliš pohledný nebyl. Musíme opět zamakat na souhře a kombinaci. Vítězství bylo zasloužené, od začátku jsme udržovali gólový náskok, a nebýt našich hrubek, nebyly by tak snadné góly do naší sítě.

Je třeba přidat i v zakončení, hráči nehráli dlouho pod tlakem, a nechali se hodně rozhodit nepovedenými dorážkami nebo zakončením, opět tam bylo několikráte jasno na gól a soupeř se mohl radovat z naší nepřesnosti. 

Všem pochvala za bojovnost, ale sami jsme viděli na čem zapracovat, ty nožičky kolikráte nepracovali jak měli, šajtle apod. až moc na moje gusto..., a jak jsem uváděl přesnost v zakončení.Některým hráčům chybí stále soustředění na hru, a fyzička......

Zapojili se všichni, nakonec musela pro nevolnosti odstoupit Klaudy. I tomu Ríšanovi mohli dnes někteří starší závidět, hrál velmi dobře.Tomáš Dub zapadnul dobře.

Velké poděkování Petru Houdkovi a Františku Brejdovi za řízení zápasu jako rozhodčí, ostatním za přípravu hřiště.

Potěší  rodiče s účastí na zápasu, je to také velká podpora než zevlovat před prázdnou tribunou, a kdy vidět naše děti jak válí....zase ta dobrá parta

 

Vlašim - Soběhrdy 3:2 (1:0)

Gólman  Stáňa Tichý

Góly Ady Kubát 1, Tomáš Dub 1, Pepča Kahoun 1