Turnaj Zruč - Štěpánovský pohár 2.místo

29.12.2016 18:30

...přesné výsledky + foto ještě doplníme....

 

Turnaj byl vypsán s možností startu r.03. Naše věkově mixovaná sestava v minulosti fungovala dobře, ale hned několik našich borců na podzim hodně absentovala.Takže jsme se museli opět trochu sehrát. Samozřejmě na to sehrání hned papírově nejsilnější Chabry.

Na našem výkonu bylo výše zmíněné strašně znát.Kluci co chodili, věděli jak zahrát, od začátku dodržovali pokyny, ostatní měli výkyvy, hledali se.

Byli jsme dle mého o kousek lepším týmem.Vedli jsme 1:0 , ale soupeř využil nesouhru, a dvakrát dolova propálil Našeho gólmana.V závěru jsme hráli vabank, a místo vyrovnání obdrželi ještě gól, takže 1:3. Náladu jsme měli napravit zápasem proti Ratměřicím, které nepřijeli kompletní, ale opět jsme se dlouho hledali.

Zvítězili jsme, a spokojenost hodně vládla nad tím, že jsme protočili všechny hráče týmu.

Nehráli jsme určitě na skóre, a nepočítali příliš s vítězstvím v turnaji. Ale nakonec se vše ještě zamotalo, a my byli kousíček od celkového prvenství.

Po Ratměřicích jsme už hráli jak z partesu. Hráči o sobě věděli, každý znal co má hrát, učebnicový koncert, a tak opět měli přiležitost střídat všichni.

Trhový Štěpánov (Výhra 3:1 nestačila), který jsme snadno přejeli, se nakonec ukázal jako rozhodující pro Naše konečné pořadí. Vyhrát o 1-2 góly více, jsme první. Protože porazili Chabry. Závěrečný zápas jsme opět váleli a udržovali vedení 2:0 proti Kondraci. Chybou v samotném závěru cca 1 min před koncem soupeř snížil, a ještě zápas trochu zdramatizoval, protože jsme začali strašně zmatkovat.

Jsem rád, že jsme se na turnaji sešli. Úplně všichni hrát nemohli, a už jenom s hrou 4+1 je problém s počtem hráčů. Z těch co přijeli, někteří delší dobu marodili, někteří po dlouhé pauze hráli zápas naostro, a někdo hrál vůbec poprvé. Zajímavostí je, že superstřelec Ferda dal jediný gól, ale asi 10 tyčí, a to i už po překonání gólmana, prostě dnes zakletá brána. Ady, smolař roku, 2 x úraz na podzim, přesto přijel, a jsem moc, moc rád . Nevzdal to, a po rozkoukání opět parádní výkon.

Nikdy nejmenuji "Našeho" Tomáše, ale musím ho dnes moc vyzdvihnout, stal se tahounem týmu,a pravidelně podává parádní výkony jako dnes!

Kunty, určitě paráda,a zejména první zápas tým hodně podržel.

Dnes pro mě překvapivě zazářil Toník, parádní výkon, Lukáš po dlouhé pauze(ikdyž má natrénováno) hrál, a určtě hned dobře. Spadlo to tam Poustkymu, ukázal, že umí bojovat.Křestem prošel Dáda, je třeba více takových ostrých startů. Nikdo nezahrál tak, aby se musel červenat, a všem děkuji za snahu, a disciplínu, jen tak dále. 

Úspěšní střelci: Kunty, Ady, Ferda, Tom, Poustky

Sestava:  Brejdy - Ady, Kunty,Ferda,Ríšan,Poustky,Tony,Dáda,Megi,Klaudy,Luky,Tom