OFS VLAŠIM-TICHONICE 10:1 (6:1)

23.04.2017 12:15

Zima, zima, a zase zima. Hlavně že nepršelo.

Dnes jsme postavili trochu netradiční 7.

Do brány se postavil Brejdy, přestože jeho start byl do soboty pro nachlazení ohrožen, a Stáňa si zahrál v poli. Vzadu se ujali dirigentů Klaudy O. a Babka P.

V zápase šlo určitě o předvedenou hru, o to maximálně s chutí hrát.Výsledek byl od začátku patrný. Soupeř má různou skladbu hráčů, ale zaujal hostující Filip Brhlík, který naší obraně hodně zavařil, a dal i gól.

První polovinu utkání byli hodně vidět kluci kolem bratrů Zdéni a Stáni Tichých, kteří tahali o sto šest, ale líbila se i snaha o souhru, nahrávku, podle toho to i vypadalo.Všichni se tam snažli, nahráli si. Tentokráte se hodně blýsknul Zdeněk, který byl všude, hrál  s velkou chutí.Líbil se mi Koty, jeho snaha(zarputilost) jít za gólem...a dal ho, ale bez poškození souhry. ...Snaha Poustkyho (také delší dobu bez gólu).Hodil se tam Pečos, hezká hra.

Druhá 7, která minule dělala peklo Ratměřicům,byť trochu pozměněná,  se dlouho hledala. Hlavně vázla rychlost v nahrávce, vlastně vůbec nahrávka, hrát trochu hlavou.Až druhá půle šla k lepšímu, což se projevilo i góly.Líbil se mi Luky H., který byl hodně aktivní, Klaudie zahrála slušně vzadu.Hodně naběhal Vosa.

Byla i u někoho smůla, zklamání - neuznaný gól Dubíka (sporný moment), smůla Honzy K....skoro angličák , ale zůstal viset na čáře,,,,,

Bylo mnoho poučení - obrany a gólmana při nátlakové hře.

Musím říci, že každý teď maká, snaží se. Škoda, někdy nám trvá,něž přijdeme na kolektivní myšlení, nehrát jen na sebe.

Ale slušný zápas,opět dobře rozhodoval FR.BREJDA, pomoc - Opava,Houdek.

...tak příště v neděli Kondrac ( která i bez Martina V, zatopí)

plán viz 17.Týden

 

Sestava:

Brejda gólman

Tichý St.,Tichý Zd.,Dub,Lhotka,Poustka,Kotora,Babka,

Kubát,Dvořák,Rytina,Vosička,Houdek,Filip T.,Opavová

Stav: 10:1 (6:1)

Góly:

Zd.Tichý 2,Vosička 2,Kubát,Dvořák,Lhotka,Kotora,St.Tichý,Dub