OFS NAČERADEC - KÁCOV 3 : 9 (3:2)

12.09.2015 21:30

BRAVO!!!

Dnes jsme zaznamenali velký obrat v utkání, a toho si velice, velice vážím.

Nastoupil poloviční tým. Někoho skolila nemoc(Ady,Tony).Ale více mě zklamala opět neúčast některých hráčů, kteří potřebují co nejvíce hrát, a dali přednost jiné zábavě. Fotbaly jsou na podzim každý víkend a je třeba s tím počítat. Bez docházky nemohou být ani výkony.

Dnes nás příjelo jen 7, a všichni dostali hodně zabrat.V první polovině utkání jsme předváděli to zoufalství jako v mnoha utkáních předešlých let. Ustrašenost hráčů, nevěřili si. Dostali jsme první gól, vyrovnali jsme, a dokonce vedli o gól, Poustkyho podařeným rohovým kopem. 

Ale potom jsme si nasázeli dva vlastňáky a poločas prohráli. 

O poločase jsme se srovnali, uklidnili, a naskočili úplně s jiným týmem.

Zprvu nevýrazný Sklenda zavelel a rozdával míče, zprvu ustrašený Luky jezdil jak dráha, bojácný Poustky kličkoval, a Romča jako kdyby měl další plíce.

Je třeba říci, že výborně zahrál Tom. V bráně jsme asi adaptovali jiného gólmana protože najednou to byl profík, který opět přispěl i gólem. I naše Megi tahala hezky míče, jen s tou smůlou zakončit.

 

Myslím, že všichni přítomní jsme byli překvapeni z obratu, protože to byl úplně jiný fotbal než v první půli. Proto je i to vítězství tak důležité.

Moc hezká hra. Soupeře hodně držel gólman, který se blísknul mnoha zákroky. Skóre mohlo být o dost výraznější.

Bravo.

(***sledujte i ostatní rubriky OFS, KALENDÁب)

 

"Trenér"