OFS KŘIVSOUDOV - KÁCOV 0 : 8 ( 0 : 5 )

26.09.2015 11:06

Zdá se, že konečně přecházíme za zenit s fotbalovým myšlením. Po domluvách na trénincích a zaměření se na nedostatky individuálních schopností hráčů, konečně začínáme makat na plné obrátky.

Góly jen dokreslují hru. Ale konečně to bylo hodně fotbalové od všech hráčů. Děkuji rodičům za přístup k dětem. Je hodně znát, že jsme na sobě zapracovali.

Pepča? Nedávno zahříval lavičku, a dnes už jeden z nejlepších. Jermy? Světe div se, udržel míč a několikráte mohl z vlastní akce vstřelit gól.

Ze začátku kralovali nejmenší - krásný pohotový gól RÍŠAN (dal si dárek k brzkým narozeninám)....a Megie, již dlouho předvádí dobré výkony, a teď konečně i to zakončení. Stabilně se zlepšil Poustky, kterému to tam v každém kole slušně padá. Luky sice potřebuje vždy jeden poločas na rozkoukání, ale poté to rozjede a je všude.Tony delší čas marodil, ale konečně se dostává do formy co na začátku sezóny. Michal opět opora.

Další tahouni je třeba doladit techniku, jinak stabilní výkony. Dobrý výkon i gólman Brejdy, je mnohem soustředěnější.

 

Jen tak dál, jsem moc rád, že se projevují tréninky, ...hráči konečně naslouchají. Projevuje se pomoc i ostatních trenérů Romana K., Vlasty O., Petra H.

 

Hra plná hezkých akcích a nahrávek mohla přinést i více našich gólů, soupeř měl dobrého gólmana, a kolikráte jsme měli i smůlu v zakončení, tyče, břevna, neproměněná penalta.Je výborné, že pravidelně střídáme všechny Naše hráče, kteří se s hrou výborně srovnali.

Máme nyní velmi nátočný program až do listopadu, tak doufám, že výkony budou minimálně stabilní.

 

***PP