O POHÁR OBCE ZVĚSTOV v Ratměřicích

17.06.2017 19:58

(Foto a výsledky doplníme:)

 

Všem účastníkům velmi děkuji za přístup a pohodový průběh i rodičům.

 

ÚČAST:

KUBÁT,DVOŘÁK,HOUDEK,KAHOUN,SKÁLA,BABKA,POUSTKA

TICHÝ ST.,TICHÝ ZD.,DUB,VOSIČKA,LHOTKA,KOZEL,FILIP,KŮRA

NERAD,BUDIL,TOULA,RYTINA,

 

Byl jsem velmi potěšen a moc chválím za přístup Našeho bouřliváka Toma Dvořáka,Adama Kubáta(3.nejlepší střelec Okresu) ,velmi milého Rosťu Skálu,Pepču Kahouna,Lukyho Houdka a Petra Babku,kteří zahráli pod hlavičkou Štěpánova.Ač nesehraný tým,neudělali vůbec špatnou tečku za sezónou. Po 2 smolných, hodně smolných zápasech, kdy prohráli o 1,2 góly. Dokázali rozsypat Maršovice, a hodně dobře zahráli proti Vlašimi, kdy dali vůbec jako jedinní Vlašimi gól, a další 2,3 mohly ještě padnout, např.pohotová hlava Adyho.(Mimo jiné v tomto zápase dal hodně kuriózní gól Honza Rýťa za polovinou hřiště - že by gól roku?)

Z 6-ti týmů ČTVRTÉ MÍSTO si troufám říci nad limit.Bravo!!!Všichni mi dnes dokázali, že si chtějí hlavně zahrát fotbal.

 

Je jasné, že ostatní zahráli jak jinak než profesorský fotbal,Nikdo nediskutoval, hráli s velkou chutí. Jak jsem již uvedl obdržený jedinný gól, co hráč to dříč.V bráně spolehlivý Stáňa.

Za 8 gólů nejlepší střelec turnaje Tonda Nerad. David Búďa.dnes doslova lítal, byl všude.Ale to byh musel jmenovat jednoho po druhém.........jenom jsem z okolí slyšel:  takto budete možná jednou hrát,.....vidíte jak si dávají míč?...to je rychlost........ = a to asi mluví za vše.

ZLATÁ TEČKA SEZÓNY 2016/2017.!!!