INFO - NAVÁZÁNÍ NA KONCEPT

04.04.2017 23:31

Již jsem avizoval, že musíme udělat schůzku hlavně rodičů, kteří jsou odpovědní za jednotlivé členy týmu.

Schůzka je důležitá k probrání KONCEPTU, který byl uveden na stránkách a upřesnění informací kolem Našeho týmu.

Zmíním zde důležité změny, které se týkají Našich dětí. PLATÍ PRO JARO 2017!!!

Již delší dobu máme tým složen z několika ročníků hráčů. Dosud to bylo přijatelné, všichni hráli, hodně jim to dalo. Myslím, že všichni ále pocítili, že na podzim to nebyl Náš radostný starý tým.A nemluvím o tom, že ne všechna utkání jsou vhodná pro všechny, a to je myšleno i na zdraví, úrazy.

Je to z několika důvodů. přestoupili jsme do soutěže, která vyžaduje větší fyzický záběr, a začali se projevovat věkové indispozice, Proto jsme již minulý týden najeli na " NOMINACE", které jsou úzce ve spolupráci hl. trenéra U13 Petra Kotory. Spolupráce spočívá hlavně v rozřazení hráčů podle jeho schopností,a předpokladů fotbalisty.Tréninky jsou samozřejmě pro všechny společné, jen dojde k hledání vhodného soupeře pro zápasy.

Určitě to není krok zpátky, ale jde hlavně o to, aby si všichni plně zahráli, a hlavně s chutí.Byli správně sportovně vytíženi.Pro toho koho tato hra baví to je určitě posun, je na něho přenesena rázem větší odpovědnost, není schován za staršími hráči, a jak bylo v prvním článku zmíněno, vytvoří se zdravá konkurence.Pro mě, jako odpovědného trenéra Naší skupiny to přinese větší zápřah, větší časovou náročnost, ale pokusím se to zvládnout.

Mužstvo se rozdělí pro zápasy a turnaje na 2 týmy!!!   A to ročníkově mladší, hráče+ hráče,kteří nemohli pravidelně trénovat + hráče, jejichž posun vyžaduje větší časový interval+hráče kvůli doplnění počtu. Druhý tým bude složen z hráčů, kteří svou připraveností zvládnou zápřah mladších žáků.

Nominace na každé utkání bude zveřejněna do čtvrtka předmětného týdne. To neznamená, že kdo bude v týmu mladších nebude hrát za starší. Tzv. nominace druhého týmu bude možno doplnit na základě dosažených výkonů, a zájmu hráče odehrát v druhém týmu,

Věřím, že vznikne větší spokojenost, tak jako jsem měl Sám po nedávném turnaji ve Zdislavicích, a to je nástřel toho kudy jarem půjdeme.

 

Rodiče ještě žádám, aby v první řadě počítali, že chceme hrát, že bude snaha o 1 zápas týdně, a nebo alespoň  včas omlouvali děti(což se Nám nedaří).

 

Dále budu moc rád za podporu při zápasech - potřebuji, aby se našlo několik ochotných, kdo odpíská domácí zápasy, pomůže s organizací. Venkovní zápas je důlečitý s podporou. Víte dobře, že Nás potkalo již několik doslova hulvátských a dohadů plných utkáních.Dokonce pískání proti Nám( v poslední minutě penalta, apod.).