Bystřice - sobotní turnaj 4.místo

18.02.2017 18:56

Dostali jsme pozvánku na poslední chvíli, těžko skládali tým, ale nakonec jsme byli rád za složení, v jakém jsme s hráči na turnaj odjeli.

Předem je třeba říci, že organizace byla perfektní, krásná hala, systém každý s každým 2 x 20min. Nádhera. Jsme rádi za účast.

Děkuji ochotě všech, i rodičů, ochotě přivézt hráče, nškdo si změnil pracovní směnu.

 

Moc mě překvapilo složení týmů Našich soupeřů. Je vidno, že nikdo dnes nechce prohrávat, protože sestavy byly doslova nabušeny hráči, kteří již působí v jiných klubech, byť hráli za klub mateřský.

Tým Bystřice měl nejvíce fyzicky vyspělých hráčů, kteří dosahovali i mé velikosti.Byla to pro Nás rozhodně škola, a poučení, přičuchli jsme velké fyzické síle.Tento tým všechny mužstva také převýšil, a všem jednotně nadělil 6 gólů.

Jinak jsme se potýkali s ohromnou střeleckou smůlou! Vyjma Bystřice, se kterou jsme neudrželi krok, v prvním zápase se Soběhrdy a posledním s Ratměřicemi, jsme prohrávali hned na začátku. Troufám si říci, že v obou utkáních jsme většinu času soupeře převýšili, vyvynuli i místy drtivý tlak, ale mnoho šancí bylo bez gólového výsledku. Padly tyče, břevna.A tak s jedním gólem jsme neuspěli.V těchto zápasech jsme vše doháněli na koncích poločasů, a to už nešlo.

Musíme se vrátit pevně na zem, hráči doufám po těchto lekcích pochopili, proč je nutný pravidelný trénink.Góly, které jsme obdrželi, byly mnohdy velmi laciné, často se nevrátila obrana, tentokráte vyrobil dost hrubek i jinak velmi připravený Standa.Ten to měl však velice složité, ze začátku nerozehraný se dostával rychle do tempa.Poslední zápas hodně zářil, měl zákroky špičkové úrovně, kterými ho známe, pouštěl se do hraní, a zaslouženě byl NEJLEPŠÍM GÓLMANEM TURNAJE !!! Na závěr jsme bouchli šampus.

Cestu jak na takové soupeře hrát známe, ALE VŠICHNI HRÁČI MUSÍ PŘILOŽIT RUKU K DÍLU nebo Nám ujede vlak.

PP