19.3.Humpolecká LIGA závěrečné kolo

19.03.2017 20:03

Přiznám se, nejel jsem Do Humpolce s velkým optismem.Výborní soupeři, My velká marodka.

Nakonec sestava?

Tichý Standa - G, Tichý Zdeněk,Brejda, Dvořák,Poustka,Kuntoš,Dub,Filip Štěpán,Kůra, Janda,Vopálka,Houdek,Babka,Filip Tonda,Poustková

Omluvy: Opavová,Opava,Kahoun,Kubát,Hejný(bohužel oběť sobotní služby),Sklenička

 

...no a milé překvapení. Tomáš D.dluží ještě bonbóny, jelikož se na zápas dostal ochotou R.Kuntoše, a první zápas nehrál.

Celkově jsem všem chtěl vyseknou pochvalu, ale to bychom nebyli my, alespoň někteří, vše jsme si zkazili při posledním utkání proti Světlé n S.

svým chováním.

ZÁVĚREM A ODMĚNOU PRO VŠECHNY BYLY ZLATÉ MEDAILE A SLADKOSTI.Pořadí nebylo stanoveno.Vyhráli všichni.

 

Jihlava - 0:1

Naprosto vyrovnaný zápas. Nebylo lepšího.Cca 1 min. do konce zápasu míč se dostal před naši bránu, My nebyli schopni odkopnout, a navíc takový šmudlák se dokutálel až do brány....ale jak?

Vel.Meziříčí 0:0

Asi nejfotbalovější tým měl nad námi mírnou převahu, a více ze hry.Už hrál i Tom,byli jsme kompletní, dokázali jsme několikráte zavařit soupeři, byli jsme rádi za remízu.Parádní zákroky Stáník.

Humpolec 2:0

Góly:Dub pen.,Vopálka

Byli jsme o 2 góly lepším týmem, i soupežř měl parádní šance, mi však více ze hry. Načal to faul v pokutovém území na Toma, který byl velmi při chuti.Poté krásná akce Dubík-Vopy

Pelhřimov 2:0

Góly: Tichý Zdeněk, Dvořák

Po delší pauze jsme opět rozjeli pěknou hru.Soupeř byl v podobné síle jako Humpolec. My předvedli několik parádních akcí.A tak jsme dali i Pejr.

Světlá nad Sázavou 1:2

Góly: vlastní 1 + Brejdy 1

Dle mého nejméně fotbalový tým, a kluci to věděli, ale věděli tak, že to přehnali, a hodně mi zkazili dojem. Frajeřinky pokřikování, nesoustředění na hru,zlobení na střídačce.Kde jsem to najednou sebral? Ten zápas jsme si prohráli.Bez koncentarace,neměli jsme lehkost z předešlých utkání.

Ano my tlačili, soupeř z ojedinělých brejků dal gól.To byl celý zápas.Je pravdou pršelo,klouzalo to,vůbec nepovedené,začali jsme vlastňákem, soupeř měl habány.....Ten zápas zamrzel........

 

K hráčům: kromě posledního vystoupení velká pochvala, makali- paráda.

Líbilo se mi: bojovnost toho, kdo dostal příležitost na hřišti.

Velmi dobrý výkon gólmana, vyvaroval se chyb z minulých utkáních, a zejména proti Vel.Meziříčí podržel tým.Náboj pro hru Toma, velká chuť Zdéni, chladnokrevnost Dubíka,podařený výkon Brejdyho, Máry,Fildy ,Štěpyho,Kuntyho.Ostatní bojovali, mělo to smysl.

 

Je škodou pro všechny hráče,že takto se nesejdeme k většímu počtu utkání.Byl by to dobrý tým.